skyline_hpl.jpg
Bildkälla: Västerås Stad

Utökat serviceavtal med Castellum i Västerås - omfattar 80 fastigheter

VentPartner växer tillsammans med sina kunder och nu utökas serviceavtalet tillsammans med Castellum i Västerås. Beståndet innefattar ca 80 fastigheter med allt från kontor till bilfirmor. 

VentPartner har tidigare haft serviceavtal på Castellums fastigheter. I samband med hopslagningen mellan Castellum och Kungsleden så har fastighetsbeståndet ökat markant. Vi har nu tecknat avtal på hela beståndet som innefattar ca 100 fastigheter, t.ex. industrilokaler, kontor, bygghandel, bilfirmor och mindre företag.

- Detta är riktigt kul och vi fortsätter att växa i Västerås på service tillsammans med våra kunder, säger Jimmy Andersson Projektutvecklare VentPartner.

Avtalet sträcker sig över tre år och det är ett långsiktigt samarbete där vi kan hjälpa Castellum att hålla anläggningen driftsäker, samt få en bra dialog för att tillgodose just deras behov. Arbeten som kommer att utföras är exempelvis att kontrollera funktioner i ventilationsaggregaten, rengöring och filterbyten.

- Vi valde VentPartner till serviceavtal gällande ventilationsservice då de kunde uppfylla vår anbudsförfrågan inom exempelvis hållbarhet, organisation, effektivitet och priser, säger Dennis Wiksborg, Chef teknisk förvaltning Mälardalen.