Bannerbild 5
Bannerbild 5

Våra tjänster

Energieffektiva åtgärder

Vi energieffektiviserar och förbättrar inomhusklimatet i befintliga fastigheter och nybyggnationer.

Om Energieffektiva åtgärder

Kyla & värme

Med våra montörers och teknikers hjälp kan vi erbjuda projektering och installation av den mest energi- och driftsekonomiska anläggningen för kyla och värme.

Om Kyla & värme

Styr- & regler

Många undersökningar visar tydligt på att ventilation och arbetsprestation hänger samman, det vill säga att inomhusklimatet och temperaturen spelar stor roll för vår förmåga att koncentrera oss.

Om Styr- & regler

Ventilation

Våra konstruktörer, projektledare och montörer har tillsammans många års erfarenhet av ventilationsentreprenader och vi arbetar med allt från totalentreprenader till färdiga handlingar.

Om Ventilation

Serviceavtal

En vanligt orsak till dåligt inomhusklimat är att man inte vårdar sina ventilationssystem som man ska vilket också gör att anläggningen inte får samma livslängd.

Om Serviceavtal

OVK - Obligatorisk Ventilationskontroll

Kravet på OVK (Obligatorisk Ventilationskontroll) har funnits sedan 1991 då man märkte hur undermålig inomhusmiljön i bostäder, skolor och andra lokaler var.

Om OVK - Obligatorisk Ventilationskontroll

Partnering

Partnering är en samarbetsform inom byggbranschen och betyder att beställaren, byggföretaget, installatörer, konstruktörer och andra nyckelaktörer tillsammans jobbar emot samma mål inom ett byggprojekt.

Om Partnering

Eftermarknad

När det gäller ärenden under garantitiden eller under framtida förvaltning är ni välkomna att vända er till vår eftermarknadsavdelning.

Om Eftermarknad