Servicemontör till VentPartner i Västmanland AB

VentPartner växer och vi är nu på jakt efter en servicemontör till vårt gäng i Västerås!

VentPartner är ett företag som utför total- och utförandeentreprenader inom ventilation, kyla samt styr- och övervakning. Vi utför även förebyggande och avhjälpande underhåll av befintliga ventilations-, kyl- samt styr- och övervakningsanläggningar. Vi erbjuder kreativa lösningar och lägger stort fokus på energi- och kostnadseffektivitet i våra installationer.

Som person gillar du ett jobb där man sätter kunden i centrum och där du kan kombinera eget ansvar med ditt tekniska intresse. Du är en strukturerad, ordningsam, flexibel och social person som vill bidra till ett bra och roligt arbetsklimat.

En dag på jobbet kan bestå av att ta hand om felanmälan, driftsättningar, injusteringar och olika typer av servicejobb i så väl nybyggda som ombyggda ventilationssystem, samt arbete med energibesparande åtgärder. Jobbet kan också innebära att man får leda serviceprojekt från start till mål.

Vi söker nu dig som har någon slags arbetslivserfarenhet från yrket sedan tidigare eller relevant utbildning. Du ska ha ett gediget teknikintresse och kunna hantera dator plus andra tekniska applikationer. Det behövs också en vilja och nyfikenhet att lära dig nya saker.

B-körkort är ett KRAV, vi ser även gärna att du har kunskap inom injusteringar/driftsättningar samt styr- och reglerkunskaper är meriterande. Har du OVK-behörighet ser vi även detta som ett plus!

Vill du komma med i vårt gäng och växa med oss, hör av dig!

 

Start enligt överenskommelse. Provanställning tillämpas. Välkommen med din ansökan till jobb@ventpartner.se. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

För ytterligare information vänligen kontakta:

Jörgen Axelsson, Serviceentreprenadchef VentPartner i Västmanland AB, E-post: jorgen.axelsson@ventpartner.se

  • Stad
    Västerås

  • Kompetensområde
    Servicemontör

  • Ansök