Bannerbild 5
Bannerbild 5

Energieffektiva åtgärder

Vi energieffektiviserar och förbättrar inomhusklimatet i befintliga fastigheter och nybyggnationer.

Vi energieffektiviserar och förbättrar inomhusklimatet i befintliga fastigheter och nybyggnationer. En stor del av energiförbrukningen i Sverige går åt gamla ventilationssystem. Ett dåligt inomhusklimat grundar sig ofta i en ventilation som inte får den kärlek den behöver. Vi ser till att med rätt injustering effektivisera och förbättra ditt system, och där med bidrar till den bästa möjliga energibesparingen för just dig. Det är av stor vikt att ha ett välfungerat aggregat, både för ett hälsosamt inomhusklimat och energiförbrukningen.

Vad kan vi göra för att energieffektivisera din fastighet? Ett äldre aggregat kan orsaka föroreningar i luften samt att elförbrukningen rusar iväg. Genom att byta ut dessa äldre till nya moderna aggregat skapas helt nya förutsättningar för både ekonomin, energin och hälsan. Vi installerar behovsstyrd ventilation som manuellt eller automatiskt reglerar luftflödet för att fylla det faktiska behovet vid givet tillfälle. Är en lokal tom regleras luftflödet och går ner på lågfart och är en annan lokal samtidigt full med människor så kan systemet anpassas till att öka luftflödet i denna. Vi bygger också om frånluftsystem och konverterar dessa till FTX – balanserad ventilation.

När bör du kontakta oss?

  • Om du vill minska energikostnaderna.  
  • Om du vill minska klimatpåverkan. 
  • Om du upplever dålig luft och fuktproblem.
  • Om ditt ventilationssystem börjar bli till åren.

Med våra medarbetares breda kompetens inom energieffektivisering kan vi erbjuda ett noggrant och tryggt arbete för just dig. 

Fotograf Avs Bb7i7091

Offertförfrågan

Vill du veta mer? Kontakta oss

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!