Bannerbild 5
Bannerbild 5

Serviceavtal

En vanligt orsak till dåligt inomhusklimat är att man inte vårdar sina ventilationssystem som man ska vilket också gör att anläggningen inte får samma livslängd. Ett ventilationssystem som är dåligt underhållet försämrar luftkvaliteten och är till och med sämre än om det inte finns någon ventilation alls.

Vi erbjuder service med just era behov i fokus, som ökar livslängden på ventilationssystem, energieffektiviserar och skapar ett mer hälsosamt inomhusklimat. Vår serviceavdelning underhåller och åtgärdar installationer för ni ska ha en så bekymmersfri ventilation som möjligt. Vår främsta vision är att ständigt kunna erbjuda dig ett genomtänkt och noggrant serviceavtal där regelbundna kontroller och servicearbeten utförs tillsammans med akuta servicebesök vid behov. En trygghet för dig och din fastighet. 

Vad är en bra service?

En bra service innehåller fler olika delmoment som i sin tur bidrar till en ren och frisk ventilation. Vi anser att det är viktigt att du inte behöver tänka på serviceintervallerna, det tar vi hand om! Luta dig tillbaka så ger vi din ventilation den kärlek den behöver. Genom ett löpande serviceavtal kan vi med vår breda kompetens lära känna just din ventilation, och ständigt föreslå åtgärder som inte bara gynnar ditt ventilationssystem utan även hela din fastighet. 

Några exempel på vad serviceavtalet innehåller:

  • Vi säkerställer ett bra inomhusklimat
  • Du får ett löpande underhåll av aggregat och kontroll på funktioner som frysvakter, ventiler, pumpar och övriga larmfunktioner.
  • Vi kontrollerar så det inte finns några missljud i fläktar eller motorer.
  • Vi kontrollerar att eventuell återvinning fungerar som den ska och att filtren är rena.
     

Med VentPartners serviceavtal sparar du pengar och energi samt minskar risken för kostsamma driftstopp. 

Fotograf Avs Bb7i6958

Offertförfrågan

Vill du veta mer? Kontakta oss

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!