Servicetekniker till VentPartner i Västmanland AB

Vi växer och är nu på jakt efter en servicetekniker till vårt gäng i Västmanland! Arbetsuppgifterna kan bestå av att ta hand om felanmälan, driftsättningar, injusteringar och olika typer av servicejobb i så väl nybyggda som ombyggda ventilationssystem, samt arbete med energibesparande åtgärder. 

Arbetet innebär också att man får utföra service av ventilation hos våra avtalskunder. Som person gillar du ett arbete där kunden sätts i centrum och där du kan kombinera eget ansvar med ditt tekniska intresse. Du är en strukturerad, ordningsam, flexibel och social person som vill bidra till ett bra och roligt arbetsklimat.

Vi söker nu dig som har arbetslivserfarenhet från yrket sedan tidigare eller relevant utbildning. Du ska ha ett gediget teknikintresse och kunna hantera dator plus andra tekniska applikationer. Det behövs också en vilja och nyfikenhet att lära dig nya saker.

B-körkort är ett KRAV. Kunskap inom injusteringar/driftsättningar, OVK samt styr- och reglerkunskaper är meriterande. Start enligt överenskommelse där provanställning tillämpas. Urval sker löpande och alla ansökningar behandlas konfidentiellt.

Välkommen att skicka din ansökan till jobb@ventpartner.se 

För ytterligare information vänligen kontakta:

Andreas Estelli, Servicechef/OVK VentPartner i Västmanland AB, E-post: andreas.estelli@Ventpartner.se

  • Stad
    Västerås

  • Kompetensområde
    Servicetekniker

  • Ansök