Bannerbild 5
Bannerbild 5

Styr- & regler

Många undersökningar visar tydligt på att ventilation och arbetsprestation hänger samman, det vill säga att inomhusklimatet och temperaturen spelar stor roll för vår förmåga att koncentrera oss.

Faktum är att prestationsförmågan sjunker till 80 procent vid en temperatur på 26 grader. Vid 28 grader sjunker den till så lite som 55 procent. Det är nästan som att all personal går ner på halvtid och samma princip gäller om det istället skulle vara för kallt. Det blir med andra ord väldigt kostsamt att ha för varmt eller för kallt på arbetsplatsen och därför blir en investering i luftens kvalité väldigt lönsam. Men idag är installationer i byggnader ett mycket komplext system vilket kräver personal med både bred och djup kunskap för att kunna få ut det mesta ur varje anläggning. Det krävs noggrann projektering och en fungerande styr- och reglerteknik för att lyckas bra med alla projekt, stora som små.

VentPartner har den rätta kunskapen och personalen för att hantera detta åt er som kund. Vi arbetar med behovsanalyser, investerings- och payoffkalkyler för att hitta rätt produkt för just er. Vi fortbildar oss ständigt för att kunna erbjuda er rätt anläggning och kompetens för just era behov.

Fotograf Avs Bb7i7777

Offertförfrågan

Vill du veta mer? Kontakta oss

Lämna ett meddelande i formuläret så hör vi av oss så fort vi kan!