jorgen.jpg

Jörgen Johansson - Ny Avdelningschef för Kyla i Östergötland

Lär känna Jörgen ”Jögga” Johansson, den nya avdelningschefen för Kyla på VentPartner i Östergötland. Med en bakgrund som kylinstallatör till havs tar han nu ansvaret för kylavdelningen på VentPartner, som han planerar på att expandera inom snar framtid. Jörgen är en positiv livsnjutare som ser sitt ledarskap som en del av teamet, och sätter fokus på att ha kul tillsammans.

Jörgen, 52 år gammal med två barn och ett barnbarn, är en före detta dansbandsmusiker med stor kärlek för musiken, och har till och med en liten studio hemma. Han älskar att lära känna nya människor och har en positiv syn på livet. I sin nya roll som Avdelningschef för Kyla, som han påbörjade den 26 oktober, är han ekonomiskt ansvarig för kylavdelningen, har personalansvar och tar hand om mycket av orderhanteringen och projektledningen. Trots sin chefsposition ser han sig själv som en del av teamet, där de är fyra stycken inklusive honom själv.

Jörgen i sin egna musikstudio. 

En vanlig dag för Jörgen varierar mycket, särskilt nu när han fokuserar på att lära sig allt inom de nya rollen. Avdelningen för Kyla på VentPartner fokuserar på nyinstallationer av komfortkyla och allt från kylning för skolor och kök till frysrum och kylrum.

Med en bakgrund som inkluderar arbete med kyla på kryssningsbåtar och inom den amerikanska marinen, där han reste jorden runt och ansvarade för allt från planering till utförande, har Jörgen en bred och unik erfarenhet inom sitt område. Han har också arbetat som kyllärare på högskolan innan han gick med i VentPartner. Idag är han glad att få ha en av sina elever som medarbetare i teamet.

Hur ser du på året som står framför oss?

"Det kommande året ser väldigt spännande ut och det är mycket bollar i luften, vilket jag trivs med. Jag ser mycket fram emot att expandera kylavdelningen och bredda detta redan grymma team."

Hur trivs du på VentPartner hittills?

"Jag trivs otroligt bra på VentPartner. Det är ett roligt gäng människor här, atmosfären är härlig och alla är trevliga och hjälpsamma. Mottagandet när jag började var helt fantastiskt, och jag blev nästan rörd."