Porsche Center stämplas som Hållbarhetsklassat Instalco-projekt

Som en del av Instalco arbetar VentPartner med hållbarhetsfrågor i samtliga delar av verksamheten med allt från val av produkter och leverantörer, via inköp och logistikflöden, till vårt slutliga kunderbjudande med installationer, drift och service. ”Hållbarhetsklassat Instalcoprojekt” är en intern certifiering som har en rad olika krav på projekten. Bland annat ska programmet Trygga medarbete gås igenom vid projektstart och leverantörerna i projektet ska ha undertecknat Instalcos uppförandekod. Vidare ska projektet också kunna påvisa en tydlig klimatnytta.
 
– Det här är ett modernt och aktuellt sätt att arbeta hållbart på och det känns viktigt att kunna förmedla och visa upp vårt hållbarhetsarbete för intresserade kunder, säger Joachim Nordström, ansvarig över hållbarhetsarbetet på VentPartner Östergötland AB.
 
Åtta projekt har hittills certifierats inom VentPartner och fler kommer.
 
– I Östergötland har vi fått diplom på bilhallarna Porsche Center och Jaguar/Landrover, servicebyggnaden Backavallen och kontor- och verkstadsbyggnaden Renall, berättar Joachim.
 
Hållbarhetsklassat Instalco-projekt är bara en av VentPartners många satsningar inom koncernens hållbarhetsprogram. Tre huvudområden genomsyrar arbetet:
Kontakta oss om du vill veta mer om hållbarhetsarbetet på VentPartner!
 
070-254 14 66
 
JOACHIM NORDSTRÖM
070-216 54 90
 
070-386 99 57