En ny Projektledare på VentPartner

VentPartner har fått förstärkning i form av en ny projektledare, Viktor Rinaldo. Han kommer med mycket erfarenhet efter 20 år i branschen, så det finns en del som vi kommer kunna hämta från honom!

Vem är Viktor och vad har du gjort tidigare?

Jag heter Viktor Rinaldo, är 43 år gammal och bor i villa i Skärblacka med fru, hund och två söner 12 och 15 år gamla.

Jag kommer senast från Caverion i Norrköping där jag arbetat som projektledare och konstruktör.
Till Caverion kom jag 2010 när min tidigare arbetsgivare ELB blev uppköpt av dåvarande YIT. Jag hade då jobbat två år på ELB och dessförinnan som VVS-konsult på SWECO i 8 år.

Hur länge har du varit i branschen?

Jag har varit i branschen i 20 år, sedan jag gick ut skolan i Katrineholm 1999. Där läste jag KY-Installation tillsammans med bland annat Kristoffer Stralström som senare var med och grundade VentPartner, så man kan säga att cirkeln är sluten.

Hur kan en arbetsdag som projektledare se ut?

Arbetet som projektledare kan se väldigt annorlunda ut från dag till dag och styrs mycket av vilka typer av projekt man är inblandad i och vart i processen dessa projekt befinner sig. Eftersom jag är ny på VentPartner sedan bara några månader så är många av mina projekt i dagsläget fortfarande i sin linda. En dag kan annars bestå i allt från granskning av handlingar och styrning av externa konsulter till att gå på allahanda möten, göra materialbeställningar eller göra kalkyler.

Hur känns det nu efter några månader på VentPartner?

Det jag gillar med VentPartner är den energi och framåtanda som finns, såväl på kontoret som ute på arbetsplatserna. Det är otroligt mycket värt och gör det så mycket roligare att komma till jobbet.

Jag uppskattar även den roll man har som projektledare på ett entreprenadföretag där man får vara med och följa projekten genom alla dess stadier och se det växa från pappersprodukt till färdig byggnad. Jag tror även det är till min fördel att jag är tävlingsinriktad och gillar det ekonomiska ansvar som rollen för med sig. Jag ser det som en utmaning att hålla kalkylens alla poster eller helst överträffa dom.

Vi har en orderstock med många stora och spännande projekt och jag har förmånen att få bli inblandad i flera av dom som det ser ut, vilket ska bli superspännande!

Välkomen Viktor!

22 januari 2021