Citypassagen i Örebro

Landmärket Citypassagen som ligger endast ett stenkast från centralstationen är nu inne i slutfasen, där både besiktningar och provningar avlöser varandra. På bilderna nedan, kan vi se Örebro Kommuns nya lokaler på plan 5 som håller på att slutbesiktas, detta är endast en liten del av alla de 1000 arbetsplatser som kommer att finnas i byggnaden. Luftflödet i byggnaden kommer att styras med närvaro-, temperatur- och CO2-givare för att på det mest optimala klimatet vid varje tillfälle och för hyresgästerna som kommer att vistas i lokalerna.

VentPartners medarbetare har genom hela huset gjort ett väldigt bra jobb och det resulterar i väldigt få och smärre punkter vid slutbesiktningen. Sista mars lämnas majoriteten av huset över till Castellum, sånär på en restaurang på plan 1 och en liten del av plan 2 som bägge är klara för besiktning i slutet av april.

Johan Rydstedt, entreprenadchef på VentPartner i Örebro säger att " Våra medarbetare har gjort ett grymt jobb, vilket i sin tur har lett till att alla besiktningar har gått galant. Projektet har pågått i 3 år, så det kul att se de gå mot sitt slut, resultatet kommer att bli jättebra ".

28 februari 2019