Två nya ansikten förstärker på montörssidan

VentPartner Örebro är glada över att ha fått förstärkning av två nya montörer, Margaretha Kåseth och Emelie Reinholdsson. Margaretha började hos oss i oktober, och Emelie började under januari.

Vi frågade Margaretha om hennes första tid på VentPartner:

Har du arbetat som ventilationsmontör tidigare?

Först testade jag på montöryrket i Norge. Jag tycke direkt om arbetsmiljön och att jobba praktiskt. Efter det gick jag en VVS-utbildning och gjorde praktik. Jag tycker det är extra kul att det är ett tekniskt jobb, jag gillar problemlösning och att komma på idéer för att komma runt hinder som dyker upp längs vägen.

Hur kan en arbetsdag se ut för dig?

Jag kommer till bygget på morgonen, tar lite kaffe och går ut till den plats jag ska arbeta på under dagen. På större byggen som vid H-huset här i Örebro kan det faktiskt vara lite trixigt att hitta – allt förändrar sig för varje dag och det är många olika våningar och rum.

Vad är det roligaste med ditt arbete?

Helt klart kollegorna. Det är kollegorna som bidrar till den fina stämningen och det är väldigt viktigt att den känns bra. Sedan är det såklart kul att montera. Jag gillar att man gör något konkret, som man i efterhand kan titta på och känna stolthet över.

Håll utkik efter intervjun med Emelie som kommer inom kort.

20 februari 2019