Politikerveckan i Almedalen

Ulf Bergquist ifrån VentPartner representerade branchorganisationen Svensk Ventilation under  politikerveckan i Almedalen.

Filtertillverkaren Camfil lånade ut sin trailer innhållandes luftlaboratorium samt föreläsningssal till Svensk Ventilation.

Missionen var att skapa debatt runt allt vad vår branch står för, som i förlängningen skapar ett bättre inneklimat och friskare människor

Svensk Ventilation höll föreläsningar och debattpaneler om partiklar i luften och hur man tar bort dem, ventilationens betydelse i skolor, energi ROT i miljonprogrammet, HSB-Metoden och mycket mer. Intresset från politker, beslutsfattare och allmänheten var stort. Svensk Ventilation deltog också aktivt i för branchens aktuella seminarier sin annordnats av andra organisationer.

Vår framgång i dialogen är att vi representerar vår branschorganisation, inte enskilda företag samtidigt som vi alla är beslutsfattare i våra företag (försäljningschefer, VD'ar och CEO's) vilket ger en tyngd i dialogen.

Se även VVS Forums artikel om regeringens skolmiljard som debatterades under veckan. "Bättre skolventilation på önskelistan"

08 juli 2015