181001_ventpartner_katrineholm5.jpg
Projektnamn: Restaurang Stadsparken, Beställare: Tegelstaden Bygg AB, Byggherre: Katrineholms Industrihus AB och Tegelstaden bygg AB

Restaurang Parken, Katrineholm

Projektnamn: Restaurang Stadsparken

Beställare: Tegelstaden bygg AB

Byggherre: Katrineholms Industrihus AB och Tegelstaden bygg AB

Byggnadstyp: Restaurang


Bakgrund

När stjärnkocken Tommy Myllymäki tog över Restaurang Stadsparken i Katrineholm så skulle det genomföras en omfattande renovering. Tommy Myllymäki och hans kompanjon Winnerhed ville skapa en restaurang för alla tillfällen, en mötesplats för affärsmiddagen eller en enkel kopp kaffe. Det blir plats för 45 gäster inomhus, 16 i baren och 100 på uteserveringen, som håller öppet under de varmare månaderna.

Utmaning

Det var en utmaning att bygga kylrummet i ett redan befintligt rum, men det löste sig bra. Utöver de så var det ett väldigt tidspressat schema, det skulle installeras fem kylmaskiner för kyl- och frysrum, även kopplas kyla till kylskåp och kylbänkar. I och med att vi kom in sent i projektet redan från början så fanns det inte rum för några misstag.

Resultat

När allt var klart och redo för öppning så var Fredrik Dahlberg väldigt nöjd: ”Vi fick alltid bra och snabb återkoppling och de gjorde jobbet till det offererade priset. Det har dessutom fungerat alldeles utmärkt, efter de sista justeringarna har det inte behövts några återbesök. – De var överhuvudtaget väldigt professionella, avslutar han. Ett personligt bemötande och hög kompetens är en svårslagen kombination.”


För mer information: Niclas Hallén, servicechef kyla - 070-285 44 51