alex_avla-ng.jpg

Ny projektledare på VentPartner

VentPartner välkomnar Alexander Attia till den nya rollen som projektledare. Sedan 2014 har Alexander arbetat som servicetekniker inom företaget, men från och med årsskiftet är han nu projektledare.

Alexander har stor erfarenhet från ventilationsbranschen och känner sig trygg i att inta den nya rollen som projektledare. Den största utmaningen tror Alexander blir att lära sig alla nya ansvarsområden.

- Jag har samlat på mig både praktisk och teknisk kunskap genom min tidigare roll. Det är skillnad att se ett objekt på en ritning och att vara ute på plats, så jag är glad att jag har med mig den praktiska erfarenheten när jag nu går in i denna roll, säger Alexander.

En helt ny utmaning
Alexander har länge haft ett mål att bli just projektledare. Att få hålla i projekt från start till mål och dessutom få kunskap inom ytterligare områden, exempelvis den ekonomiska delen, menar han ska bli extra roligt.

- Det ska bli kul att få mer ansvar och bli mer involverad i den ekonomiska biten och i montörernas arbete. Som servicetekniker ställer du ju in ventilationssystemet efter att det är monterat och klart. Jag ser nu fram emot att få koll på alla delarna i projekten, säger Alexander.


”Känns som en vinst”

Alexander trivs väldigt bra på VentPartner och uppskattar speciellt den familjära stämningen som finns inom företaget. Han tycker därför att det ska bli kul att få fortsätta utvecklas, nu i den nya rollen som projektledare.

- Det känns som en vinst att ha fått den här tjänsten. Jag var redo för nya utmaningar men jag ville inte byta företag. Det känns därför fantastiskt roligt att få möjligheten att utveckla sin karriär inom samma bolag, säger Alexander.

10 februari 2020