Torgny om avdelningen Serviceentreprenad - ”Vi kan leverera kvalité snabbare”

Torgny om avdelningen Serviceentreprenad - ”Vi kan leverera kvalité snabbare”

2022-11-22

Torgny Erkstam är projektledare på Serviceentreprenad inom VentPartner - en avdelning som skapats för att möta behovet hos kunderna. 

Avdelningen Serviceentreprenad hjälper kunder på ett mer effektivt sätt. Genom att ha en serviceavdelning för stora entreprenader och ramavtalskunder kan ledtiderna hållas korta och kunden får en enda kontaktperson. Verksamheten är dessutom lokalanpassad och ger specifik expertis och kunskap på plats när det gäller. Torgnys ledord är smidigt och snabbt, vilket visar sig tydligt i sättet han byggt upp avdelningen på. Torgny arbetar tätt med ungefär fem servicemontörer som han säger är självgående på ett alldeles lysande sätt. Montörerna arbetar med frihet under ansvar och kan vara flexibla och variera sig mellan arbetsuppgifterna. Tillsammans kan de ha flera projekt igång samtidigt, utan att något faller mellan stolarna. 

Torgny beskriver sig själv som en arbetsnarkoman och brinner verkligen för yrket. – Vetskapen om att vi levererar en kvalité som inte alla har gör mig stolt och glad, säger han. Torgnys framgångsrecept är att vara en bra lyssnare och att utföra det som lovats, kundkontakten är nyckeln. Torgny drivs av att samordna, lösa problem och hålla alla bollar i luften. – Mitt yrke är varierat, roligt och framförallt socialt. Jag gillar ju människor.

På VentPartner är vi glada att Torgny är en del av oss!