Installerat kylsystem på GDL i Linköping!

I slutet på förra året utförde vi ett arbete på GDL i Linköping. Vi installerade kyla till ett frysrum på 60m2 fördelat på två maskiner. Innan arbetet påbörjades rekommenderade vi att installera två maskiner istället för 1, av den enkla anledningen - du minimerar risker och framförallt kostnader ifall maskinen får problem. Har man bara en kylmaskin installerad och det blir problem så kan det vara flera hundratusenkronor i varuvärde som blir förstört. Kunden (GDL) tyckte det var en bra idé fast priset självklart blev dyrare med 2 maskiner.    

Fredrik Malmström som arbetar på GDL kan intyga att dem är mycket nöjda efter det arbete vi utfört samt att vi inte behövt åka på någon jourutryckning sedan det byggdes och speciellt efter den varma sommaren.

- Självklart så har vi haft mycket att göra under denna varma sommaren men det kunde har varit betydligt värre. Med god service av kylmaskinerna så klarar man sig långt. Det är mycket viktigt att man under servicebesöket på vårkanten kollar intrimningen på anläggningen, kollar så att kylmedlekylare samt kondensorer som oftas står uppe på taket verkligen är rena. Om inte ska man rengöra inför sommaren så man inte förlorar effekt eller att maskinen stannar på högtryck, säger Niclas Hallén, Servicechef på Ventpartner i Östergötland.

VentPartner erbjuder kreativa lösningar för bekymmersfria och driftekonomiska installationer till fastighetsägare, byggnadsentreprenörer och industrier.

Om oss

VentPartner utför total- och utförandeentreprenader inom ventilation, kyla samt styr- och övervakning.

Vi utför även förebyggande och avhjälpande underhåll av befintliga ventilations- kyl- samt styr- och övervakningsanläggningar.

Läs mer...

Kontakta oss

 Nyängsgatan 5
     641 47 Katrineholm
  0150-137 00

Roxtorpsgatan 16B
     582 73 Linköping
  013-35 34 00

Hanholmsvägen 51A
     602 38 Norrköping
  011-28 49 00

 Kokillgatan 3
     721 33 Västerås
  021-30 23 00

Stubbengatan 2
     703 44 Örebro
  019-33 01 00

 

Email: info@ventpartner.se

Ansvarig utgivare: Ulf Bergquist

Följ oss